No abandones al teu gos

Comunicat de: Món Ecològic

En este mes de juliol, moltíssima gent comencen les seues vacacions i se troben en el problema d'on deixar la seua mascota.

I en ocasions, les mascotes que mos varen regalar en els Reis Macs tan chicotetes i gracioses, a l'arribar l'estiu poden resultar un problema per a les famílies que volen fer un viage i damunt, en estes dates hi han menys famílies que vullguen adoptar una mascota i apleguen a abandonar-la deixant-li un destí molt incert.

Pero açò no te perque ocórrer, en una bona planificació podem evitar fer això i no arribar a una situació molt tensa i critica, sobretot per a la pobre mascota que vos a donat lo millor de la seua infància a tota la família, jugant en els chiquets, esperant que arribes de treballar, la alegria que vos ha donat tots el dies...




A vegades, un familiar, amic o veí pot quedar-se en la nostra mascota uns dies, segur que si ells tenen mascota en atre moment se'n voran en la mateixa situació que tu.
Pero si esta opció no se dona, en l'actualitat existixen en tota Espanya hotels per a gossos i gats en els que en un preu realment baix podem deixar la nostra mascota i podem estar segurs que van a rebre totes les atencions que se mereixen.

No hi han excuses, l'hotel per a la nostra mascota pot costar uns 10€ al dia, si podem pagar un apartament en la plaja i anar al bar a prendre un café, això també ho podem fer.
Una opció molt recomanable es portar el gos a un hotel que se trobe prop del nostre lloc de vacacions quan siga possible, per a que alguns dies mos lo portem d'excursió o els chiquets tinguen entreteniment.

Des de http://monecologic.webcindario.com creguem molt important que en un mínim de gasto de diners, podem evitar una tragèdia a la nostra mascota, que recordem, sempre vos ha donat lo millor de dins seu per a tots vosatros i sense demanar res a canvi, i després de les vacacions, contar en ella de nou i tindre tot atre any junts per davant en qui compartir moments de felicitat.

Per eixemple, posant en el Google les paraules “residencias mascotas valencia” podem trobar moltes residències per ad elles.

Feliç estiu a tots.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates