"Flor del desierto"

Des de http://mon-ecologic.tk recomanem la película que va ser estrenada el 12 de març del 2010 baix el títul "Flor del Desierto", dirigida per Sherry Hormann, una película, que mos fara obrir els ulls de la situació que tenen que sofrir les chiquetes nascudes en Somàlia per la perillosa i condenable pràctica de l'oblació, i com ella, per diverses circumstàncies en la vida, Waris Dirie, ara pot donar veu a totes estes dones i parar esta macabra pràctica.

Sinopsis:

Com en un conte de fades, Waris Dirie, nascuda en Somàlia entre pastors nòmades, se va convertir en una de les models més solicitades de l'época. Va recórrer un camí fascinant fins a chafar les passareles més famoses i ser portada de les millors revistes de moda. Als 13 anys va fugir d'una boda de conveniència i va caminar dies pel desert abans d'arribar a Mogadiscio, capital de Somàlia. Allí, els seus parents la van manar a treballar com a criada a l'Embaixada del seu país en Londres, on va passar l'adolescència sense saber llegir ni escriure. Abans de tornar a un país destrossat per la guerra, va preferir permanéixer illegalment en Londres i treballar de dependenta. Mentres treballava en un restaurant de menjar ràpida, va ser descoberta pel famós fotògraf Terry Donaldson.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates