IFEMA llança el saló internacional de l'automòvil ecològic


Des de Mon Ecologic mos fem resò d'esta noticia, que creguem que pot ser un gran avanç per al futur dels vehículs.

Madrit.- El calendari oficial d'IFEMA en una nova iniciativa firal en 2010: el Saló Internacional de l'Automòvil Ecològic i de la Movilitat Sostenible, la primera convocatòria del qual se celebrarà entre els dies 20 i 23 de maig d'este any. Este proyecte, mostra del compromís de colaboració que manté IFEMA en els sectors empresarials representats en les seues fires, pretén unir els esforços en investigació i desenrollament que estan realisantt les indústries de l'automoció i de l'energia, així com atres sectors implicats en la busca de solucions energètiques alternatives orientades a l'objectiu de la movilitat sostenible.

El Saló Internacional de l'Automòvil Ecològic i de la Movilitat Sostenible, en el que es treballa en els últims mesos, naix en l'assessorament de les principals associacions sectorials, i l'interés de les Administracions implicades, i pretén complir una funció divulgativa eficaç com a plataforma de comunicació i innovació.

Per al desenrollament del Saló Internacional de l'Automòvil Ecològic i de la Movilitat Sostenible, IFEMA presa com a punt de partida un producte d'èxit com és el Saló Internacional de l'Automòvil de Madrit, i la seua relació privilegiada en un sector àmpliament representat en distints salons del motor promoguts per la institució. D'esta manera es pretén crear un espai firal des del qual abordar el sector de l'automòvil a partir del concepte de la sostenibilitat, i simultàneament centrar el focus en els distints agents i operadors que ya estan treballant per la implantació de noves alternatives energètiques, d'abastiment i de transport. Així mateix IFEMA unix a la implementació d'esta proposta la seua experiència en l'àmbit de l'Energia, de la mà de GENERA, Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, una de les cites temàtiques més importants d'Europa i de fort creixement i consolidació, que aportarà un especial complement al Saló Internacional de l'Automòvil Ecològic i de la Movilitat Sostenible, per la seua celebració coincident.

El proyecte, per tant, pretén crear sinergies que contribuïxquen a estimular el coneiximent i a promoure la seua difusió, tant entre els professionals com en els consumidors o públic general, prenent el pols a la capacitat d'innovació de les indústries implicades, així com el sentir de la societat i de les Administracions, cada vegada més bolcades cap a la necessitat un canvi del model energètic, més eficient, en el que la movilitat sostenible es convertix en el motor propulsor de les energies renovables en el segle XXI.

En este sentit, el Saló Internacional de l'Automòvil Ecològic i de la Movilitat Sostenible representa la implicació d'IFEMA en el que serà en un futur pròxim la irrupció d'un mercat especialment bolcat en la busca de solucions ecològiques i en l'impuls d'un model de movilitat lliure d'emissions per la via de les energies alternatives. Un repte que pretén convertir-se en una vàlida aportació com a aparador dels últims desenrollaments i com a altaveu de les característiques i avantages no sols dels nous vehículs i combustibles, sino de les tecnologies, infraestructures energètiques i atres sectors involucrats en este gran repte.

Des d'esta perspectiva, el Saló Internacional de l'Automòvil Ecològic i de la Movilitat Sostenible convoca als següents sectors per a configurar el seu espai expositiu: automòvils ecològics (híbrits, gas natural hidrogen, biocombustibles o energia solar, elèctrics, o de baixes emissions); components i tecnologia; empreses del sector energètic; infraestructures de recarrega; centres d'investigació; sistemes inteligents de transport; organismes certificadors, i companyies d'assegurança.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates