Comunicat sobre el discurs d'investidura de Mariano Rajoy

Des de Món Ecològic volem expressar la nostra preocupació per lo que respecta a la part mig ambiental del discurs d'investidura de Mariano Rajoy.
S'ha tractat d'un discurs molt correcte pero massa general, sense acceptar cap compromís real. Pensem que seria un gran error per la seua part considerar les polítiques mig ambientals com a poc importants i opinem que, a pesar de la difícil situació, no hi ha que descuidar-les.
De la mateixa manera, esperem que finalment aclarixca si hi haurà un Ministeri de Mig Ambient i demanem que la reducció de ministeris no afecte a un camp tan important com este. 
Per últim volem recordar que Món Ecològic està a completa disposició per a ajudar en els problemes mig ambientals, especialment en els relacionats en la nostra terra i que volem protegir el mig ambient de forma que el nostre progrés no siga un procés autodestructiu i per tant, siga un progrés real cap a un futur estable.

Món Ecològic

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Precisamente eso estaba comentando el otro día.

Me gusta este grupo ecológico, normalmente todos están muy politizados y no sólo habalan de medio ambiente; se oponen tajantemente a cualquier política de derechas y aplauden lo que diga la izquierda. Vosotros no, sólo habeis criticado la horrible idea de Rajoy de suprimir el ministerio de medio ambiente. Me gusta.

Freak dijo...

LO que tienen que hacer no es suprimir el ministerio, si no reducir plantilla y hacerlo mas eficiente, hasta ahora solo hay sanguijuelas que chupan del frasco pero no aportan nada útil.

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates