Diu NO a Coca Cola,



Desde Món Ecològic diem NO a Coca Cola per:

DANYS AL MIG AMBIENT:

La participació en la Expo de Zaragoza en la mostra d'aigua i desenrollament sostenible han tingut implicacions en el robo de recursos hidrics a comunitats pobres, privatisant els ullals. Especialment greu es el cas de Kerala (India) on va acabar en la producció agrícola extraguen diàriament 1,5 millons de litros d'aigua subterrànea, fada que la Cort Suprema va prohibir la seua activitat.

La companyia Coa Cola es l'empresa de begudes mes gran del mon i segons les seues pròpies paraules, en l'any 2004 va utilisar 283,000 millons de litros d'aigua. Una quantitat immensa, sobre tot en un mon on la quinta part de persones no tenen ni per a les seues necessitats bàsiques d'aigua.

Les plantes de producció de Coca Cola i les seues marques han sigut denunciades en repetides ocasions pels danys al mig ambient en diferents parts del mon, especialment en països del Sur. Les seues actuacions mes barbares se troben abocats incontrolats com els de Panama, on kms de costa varen ser contaminats en colorants i desfets, o danys en parcs nacionals com Cerro Huatipec en Mexic.

En el seu pais d'orige, Estats Units, ha segut sancionada 10 vegades per les seues condicions insalubres i greus escaps químics, pel Organisme de Seguritat i Salut Laboral (OSHA)


ALIMENT INSÀ

En alguns països s'ha comprovat que Coca Cola sobrepassa hasda 87 vegades el llímit europeu de pesticides com Lindane i DDT (prohibit en Europa pels seus efectes cancerígens)

L'ingredient actiu de la Coca Cola es l'àcit fosfòric. El seu PH es molt baix, aproximadament 2,8 i es amolador per al calci dels ossos.
Se li relaciona en el us de productes transgènics. Anàlisis detallats de varies de les seues begudes han detectat la presencia de dacsa modificats genèticament.
En dependència de la marca, els diferents productes de la multinacional poden arribar a contindre entre un 10 i un 30% de sucre.

DEFENSOR DEL IMPERIALISME RADICAL CATALANISTE:

Per si totes estes coses no te resulten suficients, mos fem resò de la noticia que el portal amic nostre valenciafreedom ha fet sobre l'inscripció que apareix en les llandes de “Paisos Catalans”



Esta denominació es un insult per a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana, Balears i Aragó, ya que esta concepció de “països” resulta ser una ferramenta imperialiste del catalanisme mes radical en la que vole anexionar territoris en els que prèviament han modificat el seu llenguage.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates