La Albufera des de ara mes chicoteta i en manco protecció....


Hem rebut la trista noticia que el Consell reduïx en 137 hectàrees l'espai protegit per la Directiva de Habitats de la Unió Europea en la Albufera de Valéncia, segon ell per una “correcció d'errors” publicats en el DOCV, en el que no se justifica la decisió ni se publica el mapa que permetrà saber on s'ha produït la reducció de terreny en l'espai natural.

Si comparem la ZEPA (Zona Especial de Protección para las Aves) de lo Regne del 5 de juny, la superfície protegida es de 29.432,32 hectàrees de les que 21.008,44 son terrestres i 8.414,88 marines, a mes, eixia el pla a escala 1:50.000 en la que estava delimitada la zona protegida.

Pero ara el Consell manifesta que en l'acort del Consell del 5 de juny te errors i que en l'acort arribat el 27 de novembre la Albufera pert 137 hectàrees i se queda en 20.870,70 hectàrees terrestres, i per si no fora suficient, el DOCV publica tots els mapes de les ZEPAs modificades a excepció del de la Albufera.

Des de http://monecologic.webcindario.com hem manat un correu a la Conselleria de Mig Ambient demanant el mapa en les noves modificacions.

Estarem atents, perque preservar els nostres parages naturals es preservar nostre Regne i nostra població.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates