Món-Ecològic exigix a Orengo que la Ciutat Olímpica no se construïxca en la marjal

Des de el colectiu Món-Ecològic volem expressar clarament el malestar que mos ha provocat el comunicat del govern de Gandia respecte a la futura ubicació de la Ciutat Olímpica, segons este comunicat, se construirà dita ciutat entre la Alqueria del Duc i el Campus Universitari en una franja de terreny d'entre 150,000 i 200,000 metros quadrats, en un presupost encara no tancat de 100 millons d'euros, un capital que va a necessitar de capital privat i públic.

Estos terrenys, com atres associacions ya han demostrat baix informes científics, tenen unes característiques d'humitat que li otorgarien la protecció jurídica corresponent, segons la Llei d'Aigües.


Volem que esta població, no sofrixca danys irreparables per al seu ecosistema, encara que Orengo, l'alcalde de Gandia, diga que esta llegislatura es la mes respectuosa en el mig ambient, dubtem molt d'esta afirmació.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates