Gracies al stand del GAV en Expojove


Des de www.mon-ecologic.tk volem donar les gracies al stand del GAV i a tots els que han participat en ell per deixar que la nostra bandera estiga present i que molta gent conega este moviment ecologiste, volem donar les gracies, al esforç extra que han realisat els seus membres per arreplegar firmes per a una noble causa, la derogacio de la llei del sacrifici indiscriminat 4/94, en la que se permitix matar de forma llegal als animals, en Italia per eixemple, des de fa 13 anys la llegislacio actual vigent prohibix matar animals.

En el dies que hem estat presents hem arreplegat firmes de tota la gent que s'acostava al stand del GAV, gent que preocupada per la situacio de Valéncia, comprava llibres en valencià del bo, o camisetes que expressaven el seu malestar en el pancatalanisme, i a mes este any, han tingut la oportunitat de ajudar als nostres animals, que moltes vegades, arriben a ser tan discriminats pels politics com la nostra llengua valenciana i els nostres signes d'identitat.

Un membre del GAV va portar el seu gos per a ajudar a esta noble causa, i que ademes, va fer fruir als chiquets presents en el stand.

Per ultim, volem denunciar el stand ultra catalaniste de "ACPV", en el que tambe arreplegaven firmes, pero... PER A FER NEGOCI, ya que se dedicaven a demanar firmes per TV3, quan son ells els amos dels repetidors i cobren sucoses subvencions per llogar estos repetidors a atres companyies, i a mes, a destrossant un poquet mes Serra Perenchisa tant visualment com ecologicament la presencia d'eixe repetidor.

De nou, gracies GAV per ajudar-nos ad esta causa, vosatros sou l'eixemple a seguir per part de la joventut.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates