MON DESEQUILIBRAT...

Escrivim este articul motivats per les denuncies que mos han arribat d'afiliats i simpatisants de la comarca de l'Horta Nort veent la situacio insostenible a la que ha arribat la societat protectora d’animals de Godella, una associacio sense anim de lucro que se va fundar en 1998, i que el seu fi es la recollida d’animals abandonats per a conseguir-los una nova llar. Durant la seua estància en el refugi son tractats en les millors condicions possibles.

Des de la nostra experiencia, coneixem les llavors que de forma desinteressada els voluntaris fan de forma constant semanalment, en l’unic preu de vore als animals ben cuidats.

Pero ara mateix, esta protectora que tan bona llavor ha estat fent per a la societat valenciana , te una orde de tancament en la que ya han esgotat el temps per als tramits administratius.

El motiu de que la SPAG tinga esta orde, es perque no complix en els metros quadrats, ni en l'ubicacio, ni en atres coses en la llei, resulta evident que esta situació que s'ha arribat es per falta d'un finançament adequat que el govern actual no els dona.

No es la primera volta que li tanquen el refugi a la SPAG, en 2003 tenien en Godella un refugi en una parcela de 1,000 metres quadrats, despres d'este tancament, se traslladaren a Manises al 2005, on tingueren atre orde de tancament a raïl d'una denuncia veïnal.

Des de Monecologic.webcindario.com pensem que es necessari fer una denuncia publica per la situacio en la que se veu la SPAG per la total incompetencia del govern actual aci en la C.Valenciana. Si comparem la situacio d'esta protectora en les subvenciones millonaries que entitats pancatalanistes, com ACPV i Escola “Valenciana” reben en la C.Valenciana per part de Catalunya per a catalanisar-nos, sense cap sentit social ni valencia, en la situacio d'atres associacions valencianistes com el GAV que no reben diners mos preguntem... ¿En que esta actuant el govern actual? ¿En el cas Gurtel? ¿On fiquen els diners este govern del PP “valencià”, entre cometes, si ni ajuden ad esta protectora ni a entitats que volen el poble valencià? ¿On existix en esta societat el compromis d'actuar pel teu voltant, pel teu poble, per uns valors humans que tots deuriem tindre? Se veu que la corrupcio no es a soles economica, sino moral.

Perque no hem d'oblidar que un poble sense sentiment de pertanyer a un determinat territori, es un poble en un futur incert, en gent sense saber be a on mirar ni quins son els seus interessos, un poble que poquet a poquet s'esta desfent, que no actua en situacions com estes, en part motivat per una catalanisació despersonalisant del poble valencià que li nega la possibilitat de voler la seua terra que se voria representada en estes associacions, ya siguen ecologistes o valencianistes.

Tal volta, esta situacio del poble se veja representada en el govern actual que tenim, i que segurament, canviaria tot açò el dia que tingam un govern valencianiste que defenguera els nostres interessos i no siga un meninfot com el PP.

L'articul ha eixit en el periodic Las Provincias: http://servicios.lasprovincias.es/valencia/tu-noticia/tu_noticia_ver/desequilibrat/26771/1.htm

I en portada de Valenciafreedom.com: http://www.valenciafreedom.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=3185

Gracies a tots pel vostre recolzament.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright © Món Ecològic. Design By best article spinner | photography wordpress theme | wordpress iframe by Blogger Templates